Its My Life :D <body>
She's coming to malaysia?
Sunday, September 4, 2011

My russian friends :)

Heyy .assalamualaikum dan selamat sejahtera ,due to a bored Eid ,aku nak post entry about my friends from abroad .Ok .lets start ,her name is zarina ,stay in Russia state ,Kazakhstan .at first ,aku kenal dgn zarina niy ,time zaman myspace lagi time tuu .that time ,dia mula chat dgn aku ,using Bi ?Haha .aku pun tak berapa pandai jugak nak speak Bi niy .so ,bantai je lah pakai broken words .Hee.Layan punye layann ,sampai lah berpindah ke sosial network skrang ni .Facebook :) time ni ,dah boleh lah speak Bi sikit-2 kann ,dia punn ade facebook jugak .this year ,start lah berskype dengan dia . . . . best gilerr :) muka dia macam chinese ,dgn kulit dia yang putih + mata yang sepett :) .Best kawann dgn dia .1st time dapat kawan abroad yang tak sombong and friendly .skype picture akan dipost nnt ok .down here got a few photo that i steal from her facebook .hehehee .
P/s:sorry zarina :)

facebook zarina :

Friday, September 2, 2011

BORED ! BORED ! BORED ! Just three word to describe 2011 EID DAY ,

the boy next door

Ashraf Ash ;DD
Welcome to Ashraf Ash Blog .The site welcomes colorful and bright people! Enjoy your stay long you want!
but if you are RIPPERS! SPAMMERS or HATERS,i will kick you out of my site!
other than that.. feel free to roam around!.

scream out loud

ShoutMix chat widget
my adventurous spirit leads me to a new street today. with a small piece of map and two legs, nowhere is beyond my reach. by being in an unknown street and walking through unplanned streets i can discover something new. what will i discover?... my heart beats so fast just thinking about it...

December 2010
March 2011
September 2011

take a bow